Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Хоча багато людей асоціюють шпалери з більш традиційно оформленим будинком, існує безліч дизайнів шпалер, які також можуть добре поєднуватися з сучасним інтер'єром. Стиль постійно змінюється, тому сучасними вважаються шпалери, в дизайні яких використовуються популярні стилі, які в тренді в даний момент. Сучасні шпалери 2020-2021 мають незвичні форми, унікальні візерунки і пастельні або насичені кольори.

Вони відрізняються від типових паперових одношарових шпалер, які ви, ймовірно, пригадуєте ще зі свого дитинства. Сьогоднішні варіанти розроблені, щоб відповідати широкому спектру домашніх стилів, випускаються у великому асортименті, з різних матеріалів, і навіть під фарбування. Крім того, шпалери в сучасному стилі текстуровані, мають фактуру і рельєф.

Один з найпопулярніших стилів, який буде мати гарний вигляд у вашому будинку - це екостиль. Натуральні поверхні, такі як камінь, мармур, дерево, джут, бамбук, трава або тканина активно використовуються дизайнерами для оформлення інтер'єрів. Шпалери в сучасному стилі імітують дорогі варіанти натуральної поверхні, але при цьому виглядають так само стильно і розкішно, завдяки реалістичній фактурі і кольорам. Використовуйте їх в своєму будинку в якості акцентної стіни у вітальні або фартуха на кухні.

Сучасні шпалери в екостилі.  Екостиль в шпалерах.

Шпалери з сучасним малюнком

Якщо ви хочете використовувати візерунки, ви також можете знайти актуальні варіанти. Оформлення стін шпалерами з малюнком - цікавий спосіб додати в ваш інтер’єр атмосферу новизни. Завдяки оригінальному орнаменту ви дійсно можете створити свій власний неповторний стиль в інтер'єрі. Поєднуйте кольори, які є на шпалерах, з такими аксесуарами, як подушки, ковдри або вази, щоб об'єднати всю кімнату. Уникайте використання інших крикучих малюнків в ваших аксесуарах, так як вони можуть створити дизгармонію.

  • Геометрія і Абстракція.
Геометричний орнамент буде актуальний ще кілька сезонів. Його можна поєднувати з простими меблями однотонного кольору, щоб не захаращувати кімнату занадто великою кількістю візерунків. Подаруйте своєму будинку швидке оновлення з актуальним орнаментом на шпалерах.

  Шпалери з геометричним малюнкм. Геометричний малюнок на шпалерах.
  • Металеві кольори.
Також відмінний спосіб додати нотку сучасного блиску в декор ваших шпалер. Срібло і золото в поєднанні з нейтральними кольорами, такими як чорний і білий, можуть допомогти модернізувати будь-який простір. Вони також можуть бути корисні в спробі зробити кімнату візуально більше, в поєднанні з правильними світловими ефектами.

Шпалери з металевим блиском. Металевий биск на шпалерах.
  • Однотонні шпалери.
Один з видів сучасних шпалер, які довго будуть актуальні, є однотонні шпалери нейтральних сіро-нюдових або насичених відтінків. Додати будь-які яскраві кольори можна в аксесуари, зберігаючи при цьому витончений і сучасний вигляд, який вам подобається.

Сучасні шпалери однотонні. Однотонні шпалери. Однотонні сучасні шпалери.

Якщо ви шукаєте, де купити шпалери в сучасному стилі, то в салонах «Ваш Інтер'єр» є широкий асортимент, який напевно задовольнить найвибагливішого покупця. У нас є безліч каталогів з шпалерами в самих різних стилях. Створити інтер'єр своєї мрії можна за допомогою одного кліка на сайті «Ваш Інтер'єр». Якщо ви вибирайте шпалери на нашому сайті і хочете звузити варіанти пошуку до чогось більш конкретного, то використовуйте на сайті фільтр, просто вибравши потрібний параметр, наприклад, стиль, колір, малюнок, приміщення.

  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно