Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Шпалери для дитячої кімнати

Вибираючи шпалери для дитячої кімнати, батьки найбільше турбуються про їх безпеку; і це правильно. Але при цьому слід зберігати баланс, щоб зробити кімнату для дитини не тільки екологічною, але й веселою, цікавою і приємною. В цій статті ми поділимось секретами, як вибрати шпалери для дитячої спальні? На що слід звертати увагу при виборі дитячих шпалер? Як зробити кімнату дитини гарною?

Як вибрати шпалери для дитячої кімнати?

Миючі шпалери в дитячу спальню. Флізелінові шпалери для дитячої кімнати.

Для того щоб вибрати дитячі шпалери потрібно задати собі декілька запитань? Наприклад, скільки стін ви будете обклеювання шпалерами? Чому це важливо? Є багато різних варіантів на вибір. Традиційний варіант - поклеїти шпалери на всі чотири стіни, або зробити одну мальовничу акцентну стіну. Іноді в кімнаті живуть двоє або більше дітей і смаки дітей відрізняються, тому робота над включенням декількох кольорів і візерунків може допомогти зробити простір ідеальним для всіх.

Друге важливо запитання, яке варто собі задати: як довго шпалери мають служити в дитячій кімнаті? Звичайно, відповідь: "якнайдовше". Дійсно, шпалери для будь-якої кімнати в будинку - вітальні, спальні, кухні - повинні прослужити довгий час, шпалери в дитячій кімнаті також. Однак діти швидко ростуть, і їх вік, смаки та рівень розвитку також змінюються. Таким чином, зосередьтеся на виборі шпалер, які будуть «рости» поряд з дитиною, якщо ви хочете залишити їх на декілька років. Такі малюнки як квіткові та геометричні, які ніколи не виходять з моди, ідеально підходять для цієї ідеї. Але якщо ви не проти міняти шпалери з віком дитини, то можете вибрати дизайн більш вузького напрямку: ніжні малюнки для немовлят, більш яскраві для більш дорослих, і так далі…

Ще варто звернути увагу, наскільки високі у вас стелі? Це важливий параметр, який визначає вибір шпалер для дитячої спальні. Якщо стелі невисокі, віддавайте перевагу вертикальним лініям - вони візуально «піднімуть» стіни вгору; широкі лінії на шпалерах навпаки візуально “розширюють” кімнату і надають їй додатковий простір. Зазвичай стандартна висота стель 2.5 м, розхід однотонних шпалер для такої висоти зазвичай 4 полоси з рулони, якщо шпалери з малюнком, то 3 полоси.

Види шпалер для дитячої кімнати

В даний час існує величезний вибір різних видів шпалер, але не всі вони підходять для дитячих приміщень. Нижче наведені варіанти дитячих шпалер:

  • Паперові шпалери 

     Шпалери дитячі. Шпалери дитячі екологічні.

Один з кращих варіантів для дитячої спальні. Виготовлені з натуральних матеріалів, без шкідливих речовин в складі, стінки можуть «дихати». Також їх перевагою є великий вибір і доступна ціна. Сьогодні багато сучасних брендів виготовляє паперові шпалери з акриловим покриттям, що допомагає легко чистити їх та робить більш довговічними.

  • Вінілові на флізеліновій основі

     Дитячі шпалери. Шпалери для дитячої спальні.

Ці шпалери виготовляються методом гарячого тиснення, що забезпечує їх стійкість до пошкоджень та стирань. Вінілові шпалери на флізеліновій основі підходять в кімнату дитини завдяки своїй миючій характеристики та зносостійкості. 

  • Флізелінові 

     Дитячі шпалери.jpg Шпалери дитячі флізелінові.

Флізелінові шпалери виготовлені з матеріалу, який рекомендований до поклейки навіть алергетикам. Екологічні -  суміш целюлози і віскозних волокон. Безпечні для здоров’я малюка та мають доступну ціну. Також цей вид шпалер має багато різноманітних дизайнів, але при потребі їх можна навіть фарбувати. 

Колір шпалер для дитячої кімнати

Шпалери в дитячу кімнату.

При виборі кольору варто врахувати деякі рекомендації. Наприклад, шпалери повинні бути не дуже яскравими, так як це негативно позначається на дитячій психіці. Шпалери повинні заохочувати розвиватися і фантазувати, тому присутність малюнків є плюсом, але ілюстрації не повинні бути дуже яскравими. Тепер трохи про вибір кольорів.

Зелений – заохочує розвиватись і навчатись.

Синій – розвиває творче мислення.

Білий - варіант для активних і емоційних дітей, і він може заспокоїтися і стати основою для яскравих фантазій дитини; він також стане чудовим варіантом для погано освітлених приміщень. Білий  є хорошою основою для яскравих кольорових акцентів.

Жовтий – додає любові і теплоти, стимулює кмітливість, викликає радісні емоції, сприяє динамічному розумовому розвитку.

Бежевий - нейтральний колір, також є хорошою основою для яскравих кольорових акцентів; Вінілові наклейки можна наклеїти на основні шпалери, що додасть кімнаті цікавого персонажа, і при цьому не буде «тиснути» на дитину.

  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно