Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

За багато років роботи на ринку дизайну ми переконалися, що солідна частина наших покупців, вибираючи шпалери для свого інтер'єру, зупиняє свій вибір на бежевому кольорі. Чому він так приваблює? І як оформити чудовий інтер'єр за допомогою бежевих шпалер? Читайте у цій статті.

Чому бежеві шпалери такі популярні?

Як ми вже сказали, багато хто любить бежеві шпалери для стін у своєму інтер'єрі. Теплі тони, як правило, заспокоюють, створюють атмосферу релаксу та комфорту. А це саме ті відчуття, які ми хочемо відчувати, приходячи додому, втомилені після роботи та щоденної метушні.

Як поєднувати бежеві шпалери в інтер'єрі?

Бежеві кольори добре працюють у спальнях, у вітальні та у дитячих. Бежеві шпалери чудово поєднуються з контрастними елементами кімнат, наприклад, з відтінками синього та зеленого. Поєднання бежевого та блакитних кольорів відоме дуже багатьом. Однак щоб створити у своєму приміщенні більш сучасний вигляд, подумайте над складнішими відтінками зеленого та синього, наприклад, оливковий, пастельний блакитний або насичений синій.

Бежеві шпалери для спальні. Бежеві шпалери у дитячу. Бежеві шпалери для кухні.

Відмінною та свіжою ідеєю для оформлення спальні бежевими шпалерами буде поєднання бежевих стін із білими меблями, яке справді привертає увагу. Це поєднання заспокоює та створює відчуття розкоші та затишку. Хоча ми думаємо, що тепла палітра дуже добре працює в будь-якій кімнаті, не тільки в спальні. Ще одне чудове поєднання в просторі – чорні акценти, що створюють контраст з бежевою обстановкою. Шпалери для стін бежевого кольору можуть бути з цікавим художнім принтом, а чорний колір може бути присутнім у невеликих декоративних елементах, наприклад, у металевій підставі настільної лампи, рамі для дзеркала, свічниках тощо.

Крім того, не забуватимемо і про мінімалістичні монохромні інтер'єри. Бежевий у поєднанні з бежевим і надалі залишається популярним рішенням. Щоправда, для створення гармонійного монохромного простору потрібна грамотна комбінація різних текстур та форм. Тому найчастіше без професійної дизайнерської допомоги створити "правильний" монохромний інтер'єр дуже складно.



  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно