Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно
Важливо не тільки те, де ви засинаєте і прокидаєтесь, а і те, на чому ви це робите. І ми – про постільну білизну. Бо її якість впливає на якість вашого сну. А ще вона здатна радувати ваше око і дарувати комфорт вашому тілу. Як ідеальний варіант постільна білизна має ще й доповнювати інтер'єр спальні і разом з іншими предметами, створювати гармонійну і красиву картинку.


То як зробити так, щоб ваша постільна білизна виконувала всі ці функції?
В першу чергу подбати про якість матеріалу, з якого вона виготовлена. І це той момент, коли не варто економити. Адже штучні тканини можуть бути шкідливими для вашого здоров'я. Тому у виборі тканини треба зупинятися виключно на натуральних. Це може бути шовк або сатин, які водночас є і найдорожчими тканинами.


Або ж ситець, льон, бязь чи бамбук. Не менш якісною за сатин і шовк є перкаль – тканина, що поєднала в собі міцну структуру і гладку поверхню. Основними характеристиками при такому розмаїтті вибору має стати хороша вентиляція вашого тіла під час сну і здатність тканини поглинати вологу. І звичайно, варто звернути увагу на особливості догляду за тканиною. Наприклад, махрова постільна білизна може обійтися і без прасування. А от лляна мнеться і погано піддається прасуванню. Сатин можна часто прати, а от ситець такого не витримує – втрачає колір і форму. Незалежно від того, чи купуєте ви готову постіль, а чи шиєте її на замовлення, ретельно підходьте до вибору тканини. Адже сон – важлива складова життя людини, що забезпечує і хороший настрій, і самопочуття.

  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно