Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Студія декору «Ваш Інтер’єр» з радістю представляє Вам новинку, а саме, новий каталог Сarrara 2 від Італійського виробника шпалер Emiliana Parati. 

Коротко про характеристики шпалер із цього каталогу:

  • матеріал шпалер - вінілові на флізеліновій основі,
  • ширина рулону - 1,06 м,
  • довжина рулону - 10,05 м.

Тепер приступимо до перегляду одного із самих красивих каталогів 2020 року. Коли дизайн та технології вміло поєднані, тоді народжується пишність шпалер Emiliana Parati. Мармур є одним з найцінніших матеріалів у світі. Щоб відобразити прекрасну фактуру цього благородного камня, Мікеланджело  особисто їздив у кар'єри, щоб вибрати матеріал, з якого він створював свої знамениті скульптури. Дворяни будь-якого віку хотіли, щоб ці витвори мистецтва прикрашали їхні палаци та патриціанські будинки.

Через багато років бренд Emiliana Parati  у своєму каталозі CARRARA 2 використовує тисячі надзвичайних відтінків, яскравих відблисків одного із найцінніших матеріалів у світі. Ця колекція проведе вас у захоплюючу подорож Італією, де з мармуру створювали справжні шедеври. Колекція CARRARA 2 завдяки якісно виготовленим шпалерам та любові до деталей, принесе у ваш дім вишуканий італійський стиль та вічну елегантність.

Шпалери для спальні. Шпалери у вітальні. Шпалери для столової. Шпалери для вітальні.

Сміливо можна сказати, що колекція CARRARA 2 получилась надзвичайно шедевральною, навіть кращою за попередню. Цікава деталь: в цей каталог вирішили додати класичні орнаменти у вигляді дамаска та вензелю. На наш погляд, це дуже доречно, адже з легкістю можна практично всю кімнату оформити шпалерами з одної серії. Звичайно, при такому розмаїті і вишуканості буде не просто одразу визначитися і вибрати для себе щось конкретне. В такій ситуації завжди прийдуть на допомогу наші професійні консультанти, які порадять найкраще поєднання.

Шпалери дамаск. Шпалери для коридору.

Якщо у вас з'явилося бажання переглянути цей або інші каталоги якісних європейских шпалер, ви можете завітати у наші салони «Ваш інтер’єр».


  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно