Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Штори – важлива деталь в оформленні інтер’єру, вони покликані не лише захищати приміщення від попадання сонячних променів, але і надавати стилістичну завершеність всьому інтер’єру.
При підборі штор слід звернути увагу, на яку сторону виходять вікна. Залежно від цього вибирати щільність тканини. Для східної сторони доречно буде передбачити додаткову рулонну штору blackout, яка не буде пропускати сонячні промені вранці.

Шикарні штори в вітальню.

Дизайн штор рекомендовано обирати виходячи з форми вікна і призначення приміщення. Наприклад, римська штора, заважатиме при відкриванні дверей балкону. Для кухні навряд чи підійдуть світлі портьєри до підлоги. Не варто побоюватися вишуканих декорованих тканин. У сучасному виробництві використовують спеціальні пропитки, завдяки чому доглядати за шторами буде відносно просто.

Дорогі штори в спальню.
Штори необхідно підбирати під загальний стиль приміщення. Для класичного інтер’єру радимо вибирати вишукані штори з деталями і аксесуарами. Для мінімалістичного або скандинавського інтер’єру краще підійдуть штори плісе, закріплені на рамі вікна. Вони непомітні в складеному вигляді, а в розкритому стані створюють ефект blackout. Що стосується стилю лофт, то там практично відсутні штори, але для зручності можна використовувати рулонні штори з щільної тканини приглушених відтінків.

Римські штори в зал.
В інтер’єрі світлої колірної гами не рекомендуємо розміщувати яскраві або контрастні штори. Так як штори не найголовніша деталь в інтер’єрі, а скоріше функціональне доповнення.
Якщо в сім’ї є алергіки, не варто вибирати складні багатошарові тканинні штори. Складки або об’ємна тканину збирає пил. Краще вибрати римські. Їх легко знімати з кріплення для частого прання.
Для приміщень з низькими стелями вибирайте вузькі штори з вертикальними смугами або вертикальним малюнком.

Штори в полоску.
При виборі штор необхідно орієнтуватися і на колір: теплі відтінки візуально зроблять кімнату більш світлою і просторою, нейтральні більше сприяють відпочинку, а холодні темні кольори звузять простір.
Зверніть увагу на меблі. Дизайн штор повинен відповідати загальній стилістиці меблів, підходити за кольором і фактурою тканини.


  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно