Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

“Штори повинні бути на кожному вікні” - таке твердження популярне в нашій місцевості. Але чи справді обов'язково потрібні штори, чи можна обійтися без них? Цікаве запитання, на котре ми постараємось дати відповідь у форматі плюси вікон зі шторами та без. Але, звісно ж, потрібні вони чи ні, вирішувати вам, дорогі наші читачі та клієнти. 

Плюси вікон зі шторами

Оформлення вікон є важливою складовою декору кімнати, адже за допомогою самих лише штор можна покращити весь інтер'єр. Не даремно дизайнери кажуть, що людину зустрічають по одязі, а кімнату по шторах) І чим краще підібрані штори, тим більш доповнений і більш професійний ваш інтер'єр в цілому.  Які ще є переваги використання штор?

1. Затишний інтер’єр.

Оголене вікно може зробити кімнату не завершеною, холодною і без смаку. Це особливо кидається у вічі, коли вікно маленьке. В такому випадку штори це те, що є обов'язковим для вашого інтер’єру.

   Затишний інтер'єр зі шторами.

2. Захист від сонця та приватність.

Штори - чудовий та ефективний спосіб блокування сонячного світла, вони забезпечують максимальну конфіденційність із зовнішнім світом, що  потрібно особливо на перших поверхах. Але навіть якщо ви проживаєте на 9+ поверсі, штори все одно виконують своє призначення і захищають вас від зайвого сонячного світла, особливо у спекотливі дні. Та й про приватність не слід забувати, адже сусіди можуть проживати вікна у вікна на тому ж 9+ поверсі.

3. Потужний дизайнерський інструмент.

Штори надають широкі можливості для декорування вікна та й всієї кімнати, адже попри широку гаму кольорів є ще й великий вибір матеріалу та різні  методи кріплення за допомогою карнизів.

   Дизайн інтер'єру зі шторами.jpg

4. Маскують недоліки.

Зазвичай у всіх наших квартирах і будинках стоять пластикові вікна, які самі по собі негарні і ніякої дизайнерської цінності не мають. У вік еко трендів вікна з ПВХ матеріалу виглядають як мінімум не трендово. І навіть якщо ви не цікавитесь трендами, будь який пластик у приміщенні здешевлює ваш інтер'єр. Зазвичай пластикові вікна бувають білосніжно-білі, вони нейтральні і не дуже  впливають на загальний дизайн приміщення. Але є так звані кольори під дерево, і це дешевий обман, який негативно позначиться на вашому інтер'єрі. Звісно ж, міняти вікна набагато дорожче, ніж приховати їх за гарними шторами.

5. Забезпечують здоровий та комфортний сон.

Напевно, немає людини, котра не хоче добре виспатись, і це деколи буває не так просто через світло вуличних ліхтарів навпроти вікна. Науково доведено, спокійний і міцний сон залежить від повної темноти і спокою в кімнаті, в котрій ви спите. Штори для спальні блекаут з легкістю забезпечують цілковиту темноту у вашій спальні.

   Штори блекаут для спальні.

6. Штори приховують входи комунікації до батарей і самі батареї.

Плюси вікон без штор

Якщо ви не живете в країнах Скандинавії, де закон забороняє використовувати штори на вікнах, то плюсів їх відсутності не так вже й багато.

1. Не закривається красивий вид з вікна

Цей пункт має сенс, тільки якщо у вас дійсно шикарний вигляд, яким можна насолоджуватись. Тепер стає зрозуміло, чому у скандинавських країнах заборонено вішати штори)

Інтер'єр без штор. Вікна без штор.

2. Не закриваються гарні панорамні дерев'яні вікна 

Такі вікна дизайнер може використовувати як акцентний предмет.

Підводячи підсумок без сумніву можна сказати, якщо ви не проживаєте у скандинавських країнах, гористій місцевості або серед лісу, вам штори необхідні. Інше запитання, як ці штори мають виглядати і як їх правильно вибрати? На ці запитання з легкістю дадуть відповідь професійні дизайнери студії декору “Ваш інтер'єр”.

  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно