Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно
Балдахін вважався досить традиційним оформленням спалень багато століть. Однак, сьогодні побачити такий елемент декору велика рідкість. Незважаючи на це, дизайнери не забувають про нього, адже за допомогою балдахіну можна грамотно зонувати приміщення і створити затишну атмосферу, казковий настрій і відокремлений простір. Так, балдахін дуже багатофункціональний елемент! Не вірите? Ось кілька надихаючих прикладів, як можна використовувати його в сучасному інтер'єрі.

Балдахін для зонування спальні в квартирі-студії

Балдахін у квартиру-студію. балдахін для квартири студії.
Використовуючи балдахін, ви можете відокремити певну частину вашої студії. Застосування текстилю в будинку - завжди хороша ідея. Це досить гарне і зручне рішення. Крім того, на відміну від стіни або інших перегородок у вигляді шаф і стелажів, балдахін не забирає корисну площу. Щоб створити ілюзію окремої зони спальні і достатнє усамітнення, не втрачаючи занадто багато природного світла, ви можете використовувати прозорі або напівпрозорі тканини.

Балдахін для прикраси тахти

декор балдахіном.
Якщо ви думаєте, що тахти обмежують ваші дизайнерські можливості, подумайте ще раз. Вони можуть бути елегантним і красивим куточком для відпочинку і релаксу. Подивіться варіант її оформлення за допомогою балдахіну. Це оригінальний і нестандартний спосіб, щоб прикрасити приміщення. Такий дизайн чудово впишеться в класичний стиль інтер'єру, стиль прованс, і, можливо, скандинавський стиль. Підійде як для вітальні, лоджії, так і для кімнати дівчинки. Текстиль для такого балдахіну може бути той же, що використовувався для оформлення штор, або з іншим малюнком, але з тієї самої серії.

Балдахін для зонування домашнього офісу

балдахин для зонування офісу. балдахін для робочої зони. Балдахін для офісу.
Використання різних способів для зонування домашнього офісу сьогодні популярно як ніколи! Ми вже писали про декілька методів облаштування робочої зони у себе вдома. Ось ще один цікавий варіант! Якщо ви шукаєте більш м'який спосіб зонування робочої зони без втрати денного світла, вибирайте балдахін з напівпрозорої тканини. Працьовитий затишний куточок домашнього офісу, захований під балдахіном, може бути відкритий на початку "робочого дня" і закритий в кінці. Цей спосіб дуже хороший для психологічного сприйняття розмежування роботи і дому.

Балдахін для дитячої ігрової зони

Балдахін для зони ігор. Балдахін в дитячу кімнату.
Всі ми знаємо, що повинні враховувати потреби дітей, коли прикрашаємо для них кімнату. Важливо обмежити кожну область і її функцію, щоб полегшити життя малюків і допомогти їм диференціювати всі види діяльності, які вони можуть розвивати в цьому просторі. Звичайно, їм будуть потрібні зони для навчання і сну, але також і затишне місце, де вони можуть пограти, почитати або просто розслабитися. В даному випадку балдахіни - ідеальний варіант для задоволення цієї потреби, вони не тільки класний, але і функціональний спосіб створити свій власний куточок, щоб проводити час з друзями і мріяти наяву. Коли діти грають, їх уява прокидається, щоб забрати їх у найфантастичніші місця. Балдахін допоможе їм уявити собі пригоди принців і принцес або розповіді про екзотичні місця, де у них є своє королівство. Додайте подушки і милий килимок, і ви отримаєте ідеальний куточок! Справжня казка буде у повітрі!

Сьогодні ми запропонували вам найкрасивіші варіанти, щоб додати цей особливий предмет декору - балдахін. З його допомогою будь-яка кімната перетвориться в чудовий і мрійливий куточок, в який можна закохатися. Якщо ви хочете створити у себе вдома щось подібне, то дизайнери студії декору "Ваш Інтер'єр" допоможуть вам в цьому. Ми підберемо найкраще текстильне оформлення для вашої спальні, вітальні, дитячої кімнати і будь-яких інших приміщень.

  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно