Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Купуючи квартиру в новобудові і починаючи планувати ремонт, люди часто задають собі питання: з чого почати і як все це закінчити? Звичайно, наймаючи дизайнерів і професійну бригаду майстрів, які зроблять все «під ключ», можна позбавити себе від багатьох причин для головного болю. Адже майстри своєї справи знають тонкощі і хитрощі ремонту та декорування приміщень.

Однією з цих хитрощів є поклейка шпалер в новобудові. Чому це важливо? Після будівництва будинок буде «осідати» близько 3-5 років. Отже, на стінах будуть з'являтися дрібні мікротріщини, які зведуть нанівець всі ваші старання, зусилля і витрати. У даній ситуації, шпалери є обов'язковим і дуже важливим етапом ремонту. 

Ремонт в новбудові.  Флізелінові шпалери для квартири в новобудовій.

Які шпалери для квартири краще клеїти в новобудові? Багато сумлінних майстрів знають, що флізелінові шпалери мають власну гнучкість, завдяки чому вони можуть розтягуватися і стискатися. Ця властивість флізелінових шпалер допомагає приховувати дрібні тріщини, які гарантовано будуть з'являтися в новобудовах.

Крім того, шпалери для квартири можуть приховувати невеликі нерівності стін, що допоможе значно заощадити на ремонті. Під шпалери легше підготувати стіни, ніж під фарбування. Це особливо важливо, коли мова йде про ремонт в новобудові. Вирівняти стіни під фарбування – справа не дешева і невдячна, тому що, як ми вже писали вище, стіни покриються дрібними тріщинками, і роботу потрібно буде виконувати знову через пару років.

Подивитися й купити шпалери для квартири в новобудову ви можете в наших салонах декору «Ваш Інтер'єр». У нас величезний вибір флізелінових шпалер кращих світових виробників, таких як Khroma, Rasch Textil, Hohenberger. У колекціях велика різноманітність як шпалер однотонних, так і з малюнком. Якщо ви віддаєте перевагу фарбі, то ви можете купити шпалери флізелінові під фарбування. Це тонкі, пластичні шпалери білого кольору, які будуть відмінною підкладкою і впораються зі своєю технічною задачею. Їх можна фарбувати будь-якою фарбою на ваш розсуд.


  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно