Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Правильно організована шафа дуже спрощує ранковий розпорядок. Якщо ви хочете максимально використовувати свій простір, спробуйте деякі з цих ідей по організації шафи і зберігання. Ми підібрали кілька простих, але ефективних порад, які допоможуть з цим впоратися.

Позбавляємося від зайвого. Перший крок до наведення порядку і звільнення місця в шафі. Уважно вивчіть всі свої речі і аксесуари і відсортуйте наступні категорії:

- не актуальні

- не використані 2 роки і більше

- не за розміром

- старі / поношені

Саме від них і потрібно позбутися. Подумайте, кому їх можна продати, подарувати або просто віддати. Одяг, який у вас лежить без діла, комусь може буде потрібний.

Порядок у шафі.

Організація речей по сезону. Звучить банально, адже ще наші бабусі прибирали влітку зимовий одяг в верхні полиці або інші місця зберігання, а взимку - літній. Однак, багато хто нехтує цим елементарним правилом і дуже ускладнює собі побут. Перш ніж упакувати речі в «довгий ящик» виперіть їх і ретельно висушіть. Можливо, на це піде день, але потім сильно заощадить час, який йде на пошуки потрібної речі.

Використовуйте гачки. Гачки ідеально підходять для розвішування сумочок і, можливо, інших аксесуарів в шафі на кронштейні. А з допомогою мебельних гачків можна розвісити ювелірні прикраси, такі як довгі ланцюжки, на дверцятах шаф, що запобіжить їх заплутуванню.

Органайзери. Їх можна використовувати для громіздких речей, таких як светри, для трикотажу або для білизни. Згрупувати речі можна по виду, сезону, кольором або матеріалу, що значно полегшить пошуки.

Органайзери в шафі.

Відкрита вішалка для одягу. Ви, напевно, не один раз бачили її у блогерів. Відкриті вішалки прижилися дуже швидко і користуються великою популярністю, що є доказом їх зручності. Незалежно від того, є місце у вашій шафі чи ні, така вішалка для одягу буде хорошим рішенням.

Відкрита вішалка для одягу.



  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно