Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Основні характеристики якості меблевих тканин – це дизайн, комфортність і довговічність. Але існує ще цілий ряд параметрів на які слід звернути увагу вибираючи оббивну тканину.

Отже, головні критерії якості меблевих тканин:

  • Дизайн. При виборі кольору і малюнка необхідно звернути увагу на два моменти – відповідність інтер’єрному рішенню в цілому і поєднання дизайну тканини і моделі (тканини з багатим і складним малюнком не рекомендується використовувати для виготовлення моделей з сильно порізаним, «химерним» кроєм).
  • Дизайн меблевих тканин.
  • Склад волокон. Для виготовлення меблевих тканин використовуються натуральні, синтетичні і штучні волокна або їх комбінація. Залежно від того, які вимоги ви висуваєте до м’яких меблів, підбирається тип волокна зі своїми технічними характеристиками. Так, наприклад, стовідсотково натуральні тканини екологічні, антиалергенні, повітропроникні, але при цьому мають низьку ступінь зносостійкості. Синтетичні тканини більш стійкі до стирання і довговічні. Штучні тканини відрізняються повітропроникністю і гігроскопічністю, але також мають низьку зносостійкість. Потрібно відзначити, що велика частина тканин являє собою змішання складу, в різних пропорціях натуральних, синтетичних та штучних ниток – так досягається найкраща якість.
  • Меблеві ьканини.
  • Густина. Цей показник вимірюється в грамах на м2 і впливає на довговічність і зносостійкість. Чим вища щільність – тим якісніша меблева тканина. Мінімальний показник щільності – 200 г / м2.
  • Стійкість до стирання. Вимірюється кількістю циклів на стирання по тестах, найпоширенішим з яких є тест Мартіндейла (Martindale Test). Чим вищий коефіцієнт «матріндейла», тим довше прослужить тканина. Наприклад,  віскозний шеніл витримує в середньому від 6 000 до 10 000 циклів по тесту Мартіндейла, а поліестерний велюр – більше 50 000 циклів. Тканина вважається високоякісною і надійною при кількості циклів понад 20.000.
  • Щільні меблеві тканини.
  • Пілінгуємість. Це – здатність тканини в процесі експлуатації утворювати на поверхні невеликі кульки (піли) із загорнених кінчиків і окремих ділянок волокон. Якщо на тканині після 500 циклів тестування не з’явилося пілей, вона вважається непілінгуючою і відповідно якісною.
  • Стійкість кольору. Показник кольоростійкості високоякісної меблевої тканини має дорівнювати 5-ти і вище. Стандартний показник – 3,5
  • Яскраві меблеві тканини.
  • Повітропроникність. Цю властивість ви можете перевірити самі. Візьміть шматочок тканини і спробуйте вдихнути і видихнути через нього. Меблі, обтягнуті повітропроникними  тканинами не будуть пріти і надовго збережуть свою первісну форму.
  • Додаткова обробка. Цей показник говорить про використання захисних просочень, найбільш поширені з яких – Тефлон (teflon) і Скотчгард (scotchgard). Тканина, оброблена цими складами міцніша і проста в догляді, так як набуває пило-водо-і жировідштовхуючі властивості.
  • Меблеві тканини з тефлоновим покриттям.
  • Вогнестійкість. Особливо цей показник важливий для м’яких меблів, використовуваних в громадських інтер’єрах – готелях, кафе і т.д.
  • Екологічність. Цією характеристикою визначаються гранично допустимі для текстилю значення величин важких металів, хлорорганічних з’єднань, пестицидів, барвників і продуктів їх перетворень.
  • Вогнестійкі меблеві тканини.
  • Можливість чищення. Якщо для вас цей фактор має значення, то потрібно пам’ятати, що деякі типи тканин можна чистити тільки сухим способом, деякі – як вологим, так і сухим.

    Приходьте у “Ваш  Інтер’єр” і наші фахівці з радістю допоможуть вибрати дизайнерські тканини для ваших меблів. Широкий вибір матеріалів – від шовку до оксамиту, дозволить реалізувати будь-які дизайнерські ідеї.

  • Меблеві тканини - оксамит.

Меблеві тканини у салонах “Ваш  Інтер’єр” відповідають всім вищепереліченим критеріям. У наших студіях декору  є великий вибір  всіх найбільш поширених і популярних сьогодні типів меблевих тканин і їх технологічних різновидів: жакард, гобелен, шовк, вельвет, велюр, флок, шеніл, замша,  шкіра, мікрофібра. Відмінною особливістю каталогів є тканини-компаньйони для пошиття штор.  Використовуючи в тандемі такі поєднання, можна створити оригінальний інтер’єр, який вигідно підкреслить ваш витончений смак.

  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно