Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Перша порада і, мабуть найголовніша – Любі жінки вірте в себе і свою мрію. Попередній досвід і негатив  в особистому житті не мають  вплинути  на майбутні успіхи-це був лише корисний досвід. Запасайтесь терпінням  і настройтесь на позитив.

Поради для жынок.

Якщо вам розказують, що головне в стосунках – це багатий  внутрішній світ, не вірте! На справді  хороший шлюб - це важка і щоденна  робота над собою, бажання змінюватись на насолоджуватись світом, любити, вміти отримувати любов і цінувати подароване життям.

Друга порада. Дякуйте, щиро обранцю за те, що він для вас зробив. Дякуйте за кожну дрібничку і подвиг котрий він сотворив. Бо подяки примножують щедрість і довіру.

Поради для жінок - Ваш інтер'єр.

Третя порада. Одягайте плаття і спідниці - це підкреслить вашу жіночність. Демонструйте чоловікові , що ви слабка жінка. У такому випадку у чоловіків виникає первісна потреба вас захищати і стати вашим заступником.

Четверта порада. Якщо зустріли свого  ідеального чоловіка, не поспішайте вступати з ним в інтимні відносини. Це важливо,бо чоловіча частина людства за своєю,первісною, суттю залишились мисливцями. Тому утримання від інтиму на етапі знайомства є пріоритетним.

Поради від ваш інтер'єр.

Пята порада. І на останок,  рекомендація від наших бабусь та прабабусь ,на весні дівчата “вили гніздечка” і це слугувало своєрідним атрибутом, на вдале одруження і щасливе сімейне життя. В наших сучасних реаліях достатньо використати  штори в інтер’єрі помешкання, або шпалери із зображенням гніздечка і пташиної родини

  Шпалери Sanderson. 

Це додає оригінальності і ілюзії, що ми йдемо по галявині вкритою травою а довкола вирує життя пурхають малинівки , щебечуть соловейки і  дзижчать жуки. Шпалери в нашому домі відіграють важливу роль затишку, гармонії, любові і нахнення. Купуйте шпалери з гніздечками, пташками, природою, поклейте їх в себе вдома і спостерігайте, як навколо все змінюється на краще. Шпалери для стін ви зможете придбати тут

P.S.Радості нам жінки і сімейного затишку. Любіть, творіть і мрійте!


  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно