Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залиште Ваші контактні дані , ми зателефонуємо Вам і відправимо СЕРТИФІКАТ на 1000 грн

Ваше ім'я
Ваше ім'я*
Ваш телефон
Ваш телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Сервіровка столу не тільки може і повинна бути затишною, але і особливо напередодні різдвяних  свят покликана доповнювати урочисту атмосферу в домі. Способи декору  святкового столу можуть бути найрізноманітнішими: це і кілька ялинових гілочок, красивий текстиль, ялинкові іграшки, свічки різних форм, маленькі ялинки, квіти і багато іншого. Приємно все-таки трапезувати в особливій обстановці, де в кожній деталі відчувається різдвяний дух.

1-4 22 02

Різдво – зимове свято, тому все ж головною прикрасою столу так чи інакше стануть ялинові гілки. Сервіровка столу на Різдво передбачає якусь центральну композицію, зберіть її з ялинових гілок, прикрасьте мішурою і різнокольоровими скляними кулями, також ялиновими гілочками можна прикрасити серветки, а значить і кожну тарілку. Для цього зберіть в букетик невеликі гілочки і перев’яжіть їх атласною стрічкою або тасьмою, прикрасьте дзвіночком, шишками, яскравим бантом і золотими або срібними сніжинками, вирізаними з пакувального паперу. Складіть серветки в прямокутник і покладіть їх на кожну тарілку, на серветки укладіть вітальні листівки, а на них готові букетики.  Для прикраси серветок можна використовувати сніжинки, вирізані з гофрованого сріблястого паперу або фольги.

2-4 54 1a

Один з найкрасивіших і ефектних варіантів – використовувати скатертину різдвяних кольорів. По-перше, так не виникне проблем з посудом, і ви зможете підібрати комплект під колір скатертини, а по-друге, з такою скатертиною стіл сам по собі вже виглядає ошатно і яскраво. Але навіть таку скатертину варто прикрасити, наприклад, не зайвими будуть і свічки в кольорових різдвяних свічниках, прикрашених блискітками. Також не обійтися без начищених до блиску столових приборів, яскравих серветок в колір скатертини і кришталевих келихів для шампанського. А справжньою окрасою столу стане центральна композиція з ялинових гілок, ялинкових іграшок або живих квітів.

h5i hm 1o

Сервіровка столу на Різдво може бути виконана в єдиному стилі з використанням одного орнаменту. Святкового й урочистого вигляду вашому столу можуть надати звичайні серветки. Вибирайте серветки з оригінальним, не обов’язково різдвяним або новорічним орнаментом і створюйте свою унікальну, єдину і неповторну сервіровку.

1113 47 112

Почніть з свічок. Для сервіровки безпрограшним варіантом виявляться широкі білі свічки, але якщо під обраний декор підійде інший колір, то використовуйте свічки інших відтінків. Обережно зніміть з серветок верхній шар з малюнком, відірвіть непотрібні краї і прикладіть серветку до свічки. Нагрійте на вогні внутрішню сторону столової ложки і акуратно прикладіть її до орнаменту, прикріпленому до свічки. Гаряча ложка розплавить віск, який пропитає  папір і приклеїть орнамент до свічки, якщо необхідно, повторіть процедуру. Цією ж серветкою можна обгорнути столові прибори або покласти її під келихи.

11111111 111111111 2

Окрасою столу на Різдво можуть стати не тільки ялинкові гілки, штучний сніг і ялинкові іграшки, а й така тепла і затишна домашня випічка! Спечіть ароматні мафіни, укладіть їх в мініатюрні горщики і прикрасьте гілочкою розмарину, так схожою на ялинові гілки. Такий сюрприз не залишиться без уваги у ваших гостей! Також для кожного гостя на тарілку можна покласти різдвяну листівку з найтеплішими побажаннями.

3-4 12 9-4

Щоб зробити свято по-справжньому теплим, наповненим ароматами затишку і тепла, використовуйте в сервіровці не тільки яскраві кольори і блискучу мішуру, а й домашню випічку, палички кориці, зірочки анісу і ароматну гвоздику. Кожному вашому гостю стане приємним і несподіваним подарунком тепле печиво, келих компоту або глінтвейну, прикрашений паличкою кориці, порадує своїм запахом аніс, упереміш з горіхами і замороженою ягодою. Не зайвими будуть і металеві  дзвіночки  і свічки, прикрашені різдвяною символікою. Використовуйте свічки у вигляді ялинок або конусів, прикрашених блискітками або просто різдвяними малюнками.

13 8 88

Різдво – час звершення чудес, радості та дива, що витає всюди і захоплює серця кожного з нас. У такі дні хочеться дарувати своє тепло і любов найближчим людям. Привітайте коханих, подаруйте оригінальну листівку з найтеплішими і ласкавими словами, приготуйте найсмачніші страви і засервіруюте найсвятковіший різдвяний стіл. Зустрічайте світле свято в колі рідних і близьких людей. Щасливого вам Різдва!


  • Коментарі
Завантаження коментарів ...
Товар добавлений в корзину
Всього:
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Розрахувати вартість
Заповніть дані для розрахунку ціни
Запросить цену Розрахувати вартість
Замовити консультацію дизайнера
Замовити консультацію дизайнера

Ваше ім'я*
Контактний телефон*

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно